Известие

Collapse
No announcement yet.

Car of the Year 2009

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Muri ,bate iskam i az ama na opela nema da mu otiva )
    Alfa 156 1,6 T.S.'99
    Omega 2.5 TDS '97
    Alfa 156 2.0 T.S. '97
    Alfa 146 2.0 T.S. '97

Comment

Алфата за съжаление е много скъпа и едва ли ще успее , Ситроена прилича на Пежо защото е на една и съща технологична база със 407 - цата и това ще бъде причината която ще го провали. Остава Опела - който прави революция в дизайна на марката ,а и изглежда доста качествен така ,че има големи шансове. Реното е в клас от който , негови представители бяха абонирани за тази титла , а и от давна автомобил от този клас не е взимал наградата (последния беше предишното издание на Меган), но пък имаме една Фиеста , която налага нови критерии за малките автомобили със сполучливия си дизайн, уникален за класът си интериор и нови стилистични похвати ,които я карат да се отличава от масовката.Голфа няма да коментирам защото е без личен и не показва нищо ново макар , че тръбят на ляво и надясно ,че това е наи качественият голф произвеждан някога, макар ,че ме съмнява след 30 години да видя такъв в движение.
      Рекламата в подписите е забранена.

Comment

http://auto.dir.bg/2008/10/09/news3449776.html

Избраха финалистите за “Автомобил на 2009 г.” 09 Октомври 2008, 07:00 / Speed Press Журито на най-престижния конкурс за автомобил на годината обяви седемте финалиста, които ще се борят за отличието. Победителят ще бъде обявен на 17 ноември. Това са Alfa Romeo Mi.To, Citroen C5, Ford Fiesta, Opel Insignia, Renault Megane, Skoda Superb и Volkswagen Golf. Един от тях ще получи най-престижното отличие в автомобилната индустрия. Победителят ще бъде обявен на 17 ноември.
        В заключителната фаза на конкурса 59-те членове на журито ще гласуват за седемте автомобила. Те ще имат на разположение 25 точки, които ще трябва да разпределят между седемте претендента и писмено да обосноват гласуването си. Членовете на журито трябва да гласуват най-малко за 5 от седемте автомобила и имат право да дадат максимум 10 точки на всеки от тях. Сред най-високо оценяваните критерии са дизайн, безопасност, екология и цена.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Според мен първите 4-ма са инстински претенденти за титлата, нооооо последните 3-ма (Супърб,реното и голфа)
          са ебати дръвчетата майна
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Този опел-Инсигния- си *бало *аиката... жАЛКО ЧЕ НЕ Е ИЗЛЯЗКЛА НЕГОВАТА КОНКУТЕНЦИЯ-169,,, ЧЕ ДА ВИДИМ ТОГАВА...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Този опел-Инсигния- си *бало *аиката... жАЛКО ЧЕ НЕ Е ИЗЛЯЗКЛА НЕГОВАТА КОНКУТЕНЦИЯ-169,,, ЧЕ ДА ВИДИМ ТОГАВА...
              Какво има де гледаме. Този клас автомобили не печелят изобщо класацията за автомобил на годината. Аз лично се кафа на Шкода Субперб и на Ситроен С5. Голфа просто ме убива, то все едно че е фейслифт, а не нов модел

МиТо то си е ясно
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
              Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                Ситроене е много арен.
                не знам да не ми се обидите и да не получа още едно предупреждение от админите, но според мен Mi.To не е нова кола
                а ситроена наистина заслужава да бъде награден с "кола на годината" най- малко заради адски добрия екстериор...
                супърба отзад е доста подобен на познатия ни файтон, но все пак има собствено излъчване... а факта, че в дадени сайтове голфа води с около 35% от общите гласове се дължи на това, че собствениците на стари бараки от марката ВауФе гласуват пристрастно и без сърце

не се сърдете!!!

Comment

айде честито на всички фенове на "сутиени" гоуфове и т.н.

http://www.topcars.bg/news.php?id=840
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Ми ЧЕСТИТУТКА
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

А!... кво стана бе антиМиТо-вци
                      Такава била... онакава била Алфата.. Позор за марката, трагедия за емблемата и резил за джантата... хе хе
                      Ах тези некъдърници от журито... айде почвайте
                      Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 01:20.
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ха честита двойна победа!
                        Утре и другиден и във формулата така и всичко ще си дойде на мястото.
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

То се знаеше, ама и двойна победа ЕВАЛА–А–А! 1 - Алфа Ромео, 2 - Ланчия Делта
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

като се има предвид, че Ланчия Делта изобщо не беше във номинираните за титлата ми става ясно колко е достоверна тая информация.... някой журналист фен на италианките е решил да разбуди малко страстите просто...
                            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                            156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                              като се има предвид, че Ланчия Делта изобщо не беше във номинираните за титлата ми става ясно колко е достоверна тая информация.... някой журналист фен на италианките е решил да разбуди малко страстите просто...
                              Ей-й-й, ама си неверник! Не ти ли е кеф, че Алфа е кола на годината?!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Честито на Мито..... Италянската кола отново доказа,че е над другите автомобили.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Working...
                                X